Regulament

Ai un obiect pe care nu îl mai folosești și vrei să faci o faptă bună? Scoate-l la licitație cu donație!
Dacă nu ai nimic de licitat, poate ai nevoie de ceva ce este deja scos la licitație!

 • Încarcă o poză cât mai reprezentativă cu produsul/ serviciul pe care îl scoți la licitație

 • Menționează o scurtă descriere a produsului/ serviciului, prețul de start și modalitatea de livrare a acestuia( livrare personală unde este posibil, prin curier sau prin postă)

 • În cazul în care licitați servicii (coafor, manichiură, consultantă, etc.), vă rugăm să menționați condițiile în care vor fi oferite acestea (perioadă, interval orar, locație, etc).

 • Licitațiile se închid la data stabilită de fiecare deponent, la ora 23.59.

 • În 24 ore de la închiderea licitației Asociația Mini Bebe va informa pe email, atât câștigătorul, cât și deponentul (cel care a scos produsul la licitație), despre închiderea licitației și câștigarea acesteia.

 • După primirea emailului, câștigătorul are obligația de a efectua plata în termen de 7 zile calendaristice și de a trimite dovada acesteia pe email. Plata se va efectua în contul Asociației Mini Bebe (detalii mai jos) ca donație, menționând produsul pentru care plătiți (ex: donație carte X). Dacă sunt mai multe produse câștigate, faceți o singură plată cu sumă totală, enumerând toate produsele (ex: donație carte X, eșarfă, pulover).

 • După primirea confirmării de plată, Asociația Mini Bebe va informa deponentul cu privire la obligația de a trimite produsul scos la licitație în termen de 14 zile calendaristice, prin metoda de livrare agreată.

 • Detalii plată:
  Asociația Mini Bebe
  CONT: RO83BUCU2021215948669RON – deschis la Alpha Bank
  CIF: 36078027

 • NOTĂ: Acesta este un eveniment caritabil desfășurat online, pe termen nelimitat, iar banii adunați vor fi folosiți pentru a susține în continuare terapiile copiilor. Mizăm pe solidaritatea voastră, pe bunul simț al fiecăruia și sperăm să nu existe incidente neplăcute. Astfel, vă rugăm să scoateți la licitație doar produse în stare bună, să prezentați fotografii reale și să respectați ceilalți participanți.
  Toate postările vor fi intermediate de reprezentații Asociației Mini Bebe. Cu toate acestea, Asociația Mini Bebe nu își asumă răspunderea pentru produsele scoase la licitație. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări referitoare la anumiți participanți, vă rugăm să nu ezitați să ne scrieți.

  Mulțumim tuturor pentru participare. Pentru orice nelămurire vă stăm la dispoziție.

Contact
 
Proiect susținut de și